نی‌ نی سایت

وقتی مهمونی جهنم معده میشه! بدترین غذاهایی که تو نی نی سایت ازشون گفتن






بدترین غذای مهمونی: خلاصه تجربیات نی نی سایت!

همه ما حداقل یک بار تو یه مهمونی غذایی خوردیم که از ته دل آرزو کردیم ای کاش قبلش سیر بودیم! نی نی سایتی‌ها هم کلی تجربه در این مورد داشتن. این شما و این خلاصه‌ای از بدترین غذاهایی که تو مهمونی‌ها خوردن:

این لیست بر اساس نظرات و تجربیات کاربران نی نی سایت جمع‌آوری شده و هدفش فقط خنده‌ست. ممکنه شما با بعضی از این غذاها خاطره خوبی داشته باشید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️

    ژله با طعم سیر و پیاز:

    تصور کن ژله بخوری و یهو طعم سیر و پیاز دهنتو پر کنه! بعضیا میگن تو مهمونی‌ها دیدن که ژله رو با غذای شور قاطی کردن و فاجعه به بار آوردن.
  • ✔️

    خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده:

    قیمه باید با گوشت خورشتی باشه! گوشت چرخ کرده تو قیمه یه نوآوری وحشتناکه که خیلی‌ها ازش شاکی بودن.
  • ✔️

    ماکارونی شیرین:

    این دیگه آخرشه! ماکارونی شیرین شده! انگار به جای رب گوجه، مربا ریختن توش!
  • ✔️

    فسنجون آبکی و بی‌مزه:

    فسنجون باید غلیظ و خوش‌طعم باشه. اگه آبکی و بی‌مزه باشه، دیگه هیچی ازش نمیمونه.
  • ✔️

    زرشک پلو با مرغ سوخته:

    یه طرف مرغ خام، یه طرف سوخته! زرشک پلو هم طعم سوختگی میده.
  • ✔️

    سالاد الویه خیلی ترش:

    الویه باید خوشمزه باشه، نه ترش! انگار یه شیشه آبلیمو توش خالی کردن!
  • ✔️

    کتلت خیلی شور:

    انقدر شور که فقط میشه یه گاز زد و گذاشتش کنار!
  • ✔️

    کشک بادمجون رقیق:

    کشک بادمجون باید قوام داشته باشه، نه اینکه مثل سوپ باشه!
  • ✔️

    آش رشته بدون رشته:

    یه ظرف آش پر از سبزی و حبوبات، ولی خبری از رشته نیست!
  • ✔️

    دلمه برگ مو ترش و له شده:

    دلمه‌ها له شدن و طعم ترشی بیش از حد غالب شده.
  • ✔️

    کباب کوبیده سفت و خشک:

    کوبیده باید نرم و آبدار باشه، نه مثل سنگ!
  • ✔️

    پیتزای سرد و خمیر:

    پیتزایی که انگار یه هفته پیش درست شده و الان سرد و خمیر شده.
  • ✔️

    مرغ شکم پر پر از کشمش و گردو:

    بعضیا دوست ندارن مرغ شکم پرشون پر از کشمش و گردو باشه و فقط طعم شیرین حس کنن.
  • ✔️

    سوپ جو پر از ادویه:

    سوپ جو باید ملایم باشه، نه پر از ادویه تند و تیز!
  • ✔️

    قرمه سبزی تلخ:

    قرمه سبزی تلخ شده! انگار سبزی‌ها رو درست سرخ نکردن.
  • ✔️

    شله زرد بی رنگ و بو:

    شله زرد باید خوش رنگ و عطر باشه، نه بی رنگ و بو و مثل فرنی!

خلاصه که انگار تو بعضی مهمونی‌ها، آشپز فقط یه وظیفه داشته: خراب کردن غذا!

البته ناگفته نمونه که خیلی از نی نی سایتی‌ها هم کلی تجربه غذای خوشمزه تو مهمونی‌ها داشتن، ولی خب، اینا هم بخشی از خاطراته دیگه!






بدترین غذایی که تو مهمونی خوردم (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

بدترین غذایی که تو مهمونی خوردم (خلاصه تجربیات نی نی سایت)

سالاد الویه با طعم وایتکس

یکی از کاربرا نوشته بود سالاد الویه ای خورده که مزه وایتکس می‌داده! بیچاره میگفت کل شب حالش بد بوده و فقط بو وایتکس حس میکرده. یه کاربر دیگه هم گفته بود احتمالاً به جای آبلیمو یا سرکه، اشتباهی از مواد شوینده استفاده کردن. یه نفر دیگه پیشنهاد داده بود حتماً به میزبان اطلاع بدن که دیگه از این اشتباهات تکرار نشه. کاربر دیگه ای گفته بود که شاید مقدار زیادی نمک استفاده شده و حس وایتکس رو القا کرده. یکی دیگه گفته بود که الویه مونده باعث میشه طعمش عجیب و غریب بشه. یکی از کاربران هم گفته بود شاید سس مایونز تاریخ مصرف گذشته بوده. یک کاربر دیگه نوشته بود که شاید خیارشورهای خیلی تندی توش استفاده شده که این حس رو ایجاد کرده.

خورشت قیمه شیرین تر از حلوا

یه خانومی تعریف میکرد که تو یه مهمونی خورشت قیمه خورده که انقدر شکر ریخته بودن توش، شیرینیش از حلوا هم بیشتر بوده!یکی دیگه نوشته بود احتمالاً میخواستن ترشی رب رو بگیرن ولی زیاده روی کردن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید شکر رو اشتباهی به جای نمک ریختن. یکی دیگه نوشته بود که تو بعضی از شهرهای جنوبی خورشت قیمه رو شیرین درست میکنن. یکی دیگه گفته بود که شاید رب گوجه فرنگی کارخونه ای بوده و خیلی شیرین بوده. یه نفر دیگه نوشته بود که شاید هویج خیلی زیاد توش رنده کردن. یکی از کاربرها هم گفته بود که شاید از آلوی شیرین خیلی زیادی استفاده کرده بودند.

زرشک پلو با مرغ سوخته

یکی از کاربرا نوشته بود زرشک پلو با مرغی خورده که مرغش حسابی ته گرفته و سوخته بوده و کل غذا بوی سوختگی میداده. یکی دیگه گفته بود احتمالاً مرغ رو تو فر گذاشتن و فراموش کردن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید روغن خیلی داغ بوده و مرغ سریع سوخته. یه نفر دیگه پیشنهاد داده بود که بهتره مرغ رو اول آبپز کنن بعد سرخ کنن. یکی دیگه نوشته بود که حتماً باید حواسشون به شعله گاز باشه. یه نفر دیگه نوشته بود که توی قابلمه تفلون این اتفاق کمتر میفته. یکی از کاربران هم گفته بود که بهره‌گیری از زعفران زیاد ممکنه رنگ سوختگی رو پنهان کنه.

ماکارونی آبکی و بی مزه

یه خانومی میگفت ماکارونی خورده که انگار توش آب ریخته بودن و هیچ مزه ای هم نداشته. یکی دیگه گفته بود حتماً آبکش کردن ماکارونی رو درست انجام ندادن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید ادویه کافی بهش نزدن. یه نفر دیگه نوشته بود که مواد ماکارونی رو کم ریختن. یکی دیگه نوشته بود که باید ماکارونی رو قبل از آبکش کردن تست کنن. یه نفر دیگه پیشنهاد داده بود که از گوشت چرخ کرده با کیفیت استفاده کنن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه سس ماکارونی خیلی رقیق باشه، این اتفاق میفته.

کباب کوبیده سفت مثل سنگ

یه آقایی تعریف میکرد که کباب کوبیده ای خورده که از بس سفت بوده، مثل سنگ شده بوده و نمیشده خوردش. یکی دیگه گفته بود حتماً گوشت چرخ کرده شون خیلی کم چرب بوده. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید گوشت رو خیلی ورز دادن و سفت شده. یه نفر دیگه نوشته بود که مقدار پیاز توش زیاد بوده و آب انداخته. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که حتماً از گوشت تازه استفاده کنن. یه نفر دیگه نوشته بود که شاید سیخ زدن کباب رو درست انجام ندادن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه کباب رو خیلی روی آتیش بذارن سفت میشه.

قورمه سبزی تلخ

یکی از کاربرا نوشته بود قورمه سبزی خورده که انقدر تلخ بوده، انگار توش داروی تلخ ریخته بودن!یکی دیگه گفته بود احتمالاً شنبلیله شون زیاد بوده و باعث تلخی شده. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید از سبزی های مونده استفاده کردن. یه نفر دیگه نوشته بود که سبزی رو خیلی تفت دادن و تلخ شده. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سبزی رو تازه به تازه تفت بدن. یه نفر دیگه نوشته بود که شاید از لیمو عمانی خیلی زیادی استفاده کردن. یکی از کاربران هم گفته بود که لیمو عمانی رو باید از قبل خیس کنن تا تلخیش گرفته بشه.

آش رشته بی نمک

یه خانومی میگفت آش رشته ای خورده که انگار توش اصلا نمک نریخته بودن و بی مزه بوده. یکی دیگه گفته بود حتماً فراموش کردن نمک بزنن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید میخواستن نمک کم بزنن ولی دیگه خیلی کم شده. یه نفر دیگه نوشته بود که کم نمک بودن خیلی بهتر از پر نمک بودنه. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سر سفره نمک بذارن تا هر کی خواست اضافه کنه. یه نفر دیگه نوشته بود که شاید حبوبات رو جدا پختن و نمک نزدن. یکی از کاربران هم گفته بود که کشک خودش نمک داره و باید به اونم دقت کنن.

جوجه کباب خام

یکی از کاربرا نوشته بود جوجه کبابی خورده که داخلش خام بوده و خوب نپخته بوده. یکی دیگه گفته بود حتماً تیکه های مرغ خیلی بزرگ بوده. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید شعله آتیش خیلی کم بوده و درست نپخته. یه نفر دیگه نوشته بود که مرغ رو باید قبلش مزه دار کنن و بذارن خوب استراحت کنه. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که مرغ رو با حرارت ملایم بپزن. یه نفر دیگه نوشته بود که حتماً باید از مغز پخت شدن جوجه کباب مطمئن بشن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه جوجه کباب رو با استخوان درست کنن دیرتر میپزه.

دلمه برگ مو ترش و غیرقابل خوردن

یه آقایی میگفت دلمه برگ مویی خورده که انقدر ترش بوده که نمیشده خوردش. یکی دیگه گفته بود احتمالاً آبغوره خیلی زیادی توش ریختن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید از برگ موهای خیلی ترش استفاده کردن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید میزان ترشی دلمه رو کنترل کنن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که کمی شکر به دلمه اضافه کنن تا ترشیش متعادل بشه. یه نفر دیگه نوشته بود که شاید آبلیمو رو خیلی زود به دلمه اضافه کردن. یکی از کاربران هم گفته بود که بهره‌گیری از رب انار ترش باعث ترش شدن زیاد دلمه میشه.

سالاد شیرازی له شده

یکی از کاربرا نوشته بود سالاد شیرازی خورده که همه موادش له شده بوده و اصلا شکل و شمایلی نداشته. یکی دیگه گفته بود حتماً خیلی زود سالاد رو درست کردن و گذاشتن مونده. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید خیار و گوجه فرنگی خیلی رسیده بودن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید سالاد شیرازی رو درست قبل از سرو درست کنن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که مواد سالاد رو خیلی ریز خرد نکنن. یه نفر دیگه نوشته بود که بعد از خرد کردن مواد، نباید اونها رو بشورن. یکی از کاربران هم گفته بود که بهره‌گیری از خیارشور باعث میشه سالاد زودتر آب بندازه.

ته چین سوخته و خشک

یه خانومی میگفت ته چینی خورده که هم سوخته بوده و هم خیلی خشک شده بوده. یکی دیگه گفته بود احتمالاً ته چین رو خیلی طولانی توی فر گذاشتن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید درجه حرارت فر خیلی بالا بوده. یه نفر دیگه نوشته بود که باید به ته چین آب یا کره اضافه کنن تا خشک نشه. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که ته چین رو توی قابلمه نچسب درست کنن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید ته چین رو با حرارت ملایم بپزن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه زرده تخم مرغ کم باشه، ته چین خشک میشه.

کوفته تبریزی شل و وا رفته

یکی از کاربرا نوشته بود کوفته تبریزی خورده که وقتی قاشق زدن توش، کلا وا رفته و شل بوده. یکی دیگه گفته بود احتمالاً گوشت رو خوب ورز ندادن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید لپه شون رو زیاد پختن و له شده. یه نفر دیگه نوشته بود که باید برنج کوفته رو از قبل خیس کنن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که سبزی کوفته رو خیلی ریز خرد کنن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید کوفته ها رو با حرارت ملایم بپزن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه آرد نخودچی کم باشه، کوفته وا میره.

میرزا قاسمی دودی بد طعم

یه آقایی میگفت میرزا قاسمی خورده که طعم دودش خیلی زیاد بوده و اصلا خوشمزه نبوده. یکی دیگه گفته بود احتمالاً بادمجون ها رو خیلی زیاد روی آتیش گذاشتن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید از بادمجون های مونده استفاده کردن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید بعد از کباب کردن، پوست بادمجون رو خوب بگیرن. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که به میرزا قاسمی سیر زیادی نزنن. یه نفر دیگه نوشته بود که رب گوجه فرنگی باید تازه باشه. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه میرزا قاسمی خیلی آبکی باشه، طعمش خوب نمیشه.

حلیم شور

یکی از کاربرا نوشته بود حلیمی خورده که انقدر شور بوده که نمیشده خوردش. یکی دیگه گفته بود حتماً خیلی زیاد نمک ریختن توش. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید آب قلم شور بوده. یه نفر دیگه نوشته بود که اگه حلیم رو با گوشت نمک سود درست کنن، شور میشه. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که نمک رو کم کم به حلیم اضافه کنن و تست کنن. یه نفر دیگه نوشته بود که حلیم رو بعد از پختن باید خوب هم بزنن. یکی از کاربران هم گفته بود که شکر رو باید جدا سر سفره بذارن تا هر کی خواست اضافه کنه.

آبگوشت بی روغن

یه خانومی میگفت آبگوشتی خورده که انگار اصلا روغن توش نریخته بودن و خیلی بی مزه بوده. یکی دیگه گفته بود احتمالاً دنبه کم ریختن یا اصلا دنبه نریختن. یه کاربر دیگه هم گفته بود شاید از گوشت خیلی کم چرب استفاده کردن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید بعد از پختن آبگوشت، روغن روش رو جمع کنن و بذارن کنار. یکی دیگه پیشنهاد داده بود که رب گوجه فرنگی رو با روغن تفت بدن. یه نفر دیگه نوشته بود که باید نخود و لوبیا رو از قبل خیس کنن. یکی از کاربران هم گفته بود که اگه آبگوشت رو توی دیزی سنگی درست کنن خوشمزه تر میشه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. کلا بعضی غذاها رو فقط میشه با چشمان بسته خورد!

    هرجا ژله سیر و پیاز دیدم سریع به بخش سالادها پناه بردم.

    یه بار تو مهمونی یه قرمه سبزی خوردم که انگار آشپز با دنیا قهر بود.

    فقط یادش بخیر آن ماکارونی شیرینی که همه فکر کردن دسر است!

    کباب کوبیده سنگی رو هنوزم تو خواب میبینم.

پاسخ دادن به رها لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا