نی‌ نی سایت

20 غذای خوشمزه با مرغ: برگرفته از تجربیات نی نی سایت






20 غذای خوشمزه با مرغ: برگرفته از تجربیات نی نی سایت

مرغ یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی است. تنوع غذاهایی که می‌توان با مرغ درست کرد، بسیار زیاد است و هر کسی می‌تواند بسته به ذائقه و سلیقه خود، از این ماده غذایی خوشمزه استفاده کند. در این پست وبلاگ، 20 غذای محبوب و خوشمزه با مرغ را که از تجربیات کاربران نی نی سایت جمع‌آوری شده، معرفی می‌کنیم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️مرغ سرخ کرده مجلسی با سس مخصوص
  • ✔️زرشک پلو با مرغ ریش ریش
  • ✔️جوجه کباب تابه‌ای زعفرانی
  • ✔️مرغ شکم پر با گردو و آلو
  • ✔️خورش مرغ ترش گیلانی
  • ✔️ته چین مرغ و بادمجان
  • ✔️شنیسل مرغ با پودر سوخاری خانگی
  • ✔️کتلت مرغ و سیب زمینی
  • ✔️سالاد الویه مرغ
  • ✔️ساندویچ مرغ سرد با سس مایونز و خیارشور
  • ✔️سوپ جو با مرغ
  • ✔️خوراک مرغ و سبزیجات
  • ✔️لازانیا با مرغ و قارچ
  • ✔️پیتزا مرغ و قارچ
  • ✔️ماکارونی با سس مرغ
  • ✔️کوفته مرغ با سس گوجه فرنگی
  • ✔️بریانی مرغ
  • ✔️مرغ ناردونی
  • ✔️مرغ پرتقالی
  • ✔️خورش قیمه بادمجان با مرغ (جایگزین گوشت)

برای هر کدام از این غذاها دستور پخت‌های متعددی وجود دارد که می‌توانید به راحتی در اینترنت پیدا کنید. می‌توانید با ترکیب دستور پخت‌های مختلف، طعم جدیدی به غذای خود ببخشید.

امیدواریم از این لیست لذت برده باشید و با پخت این غذاهای خوشمزه، لحظات شادی را در کنار خانواده و دوستان خود سپری کنید.







20 غذای خوشمزه با مرغ (با الهام از نی نی سایت)

20 غذای خوشمزه با مرغ (با الهام از نی نی سایت)

زرشک پلو با مرغ مجلسی

زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانیه و کمتر کسی هست که از طعمش لذت نبره. راز یه زرشک پلو با مرغ خوشمزه، مرغ زعفرانی خوش‌طعم و زرشک‌های براقه. توی نی نی سایت خیلی‌ها برای خوش‌رنگ شدن مرغ، از کمی رب گوجه فرنگی و زعفران فراوون استفاده می‌کنند. برنج رو هم حتماً قبل از پخت خیس کنید تا خوب قد بکشه. یادتون باشه زرشک رو خیلی کم تفت بدید تا نسوزه و تلخ نشه. بعضی‌ها هم یه قاشق شکر به زرشک اضافه می‌کنند تا طعمش ملس بشه. مرغ رو میتونید هم آبپز کنید و هم سرخ کنید. انتخاب با شماست!در آخر هم یه تزیین خوشگل با خلال پسته و بادوم، زرشک و برنج زعفرانی، به زرشک پلوتون جلوه خاصی میده.

مرغ ترش شمالی

مرغ ترش یه غذای خوشمزه و ترش و شیرینه که اصالتش به شمال ایران برمی‌گرده. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای طعم بهتر، از گردوی آسیاب شده مرغوب و رب انار ترش استفاده کنید. سبزی‌های معطر مثل گشنیز، جعفری و نعناع هم نقش مهمی توی طعم این غذا دارن. بعضی‌ها هم برای ترشی بیشتر، کمی آب نارنج بهش اضافه می‌کنند. مرغ رو با پیاز و ادویه‌ها تفت بدید تا خوش‌رنگ بشه. اجازه بدید مرغ با حرارت ملایم خوب بپزه و طعم بگیره. این غذا رو با برنج کته سرو کنید، خیلی میچسبه!

جوجه کباب

جوجه کباب یه غذای ساده و در عین حال خیلی خوشمزه است که همه دوستش دارن. توی نی نی سایت خیلی‌ها تاکید می‌کنند که برای داشتن یه جوجه کباب نرم و آبدار، باید مرغ رو حداقل چند ساعت قبل از پخت، توی مواد مزه‌دار بخوابونید. ماست، پیاز، آبلیمو، روغن زیتون و زعفران از جمله مواد رایج برای مزه‌دار کردن جوجه کباب هستند. بعضی‌ها هم از فلفل دلمه‌ای و سیر برای طعم‌دهی بیشتر استفاده می‌کنند. موقع کباب کردن، حواستون باشه که جوجه‌ها نسوزن و خوب مغزپخت بشن. بهتره از ذغال برای کباب کردن استفاده کنید تا طعم دودی بگیره. جوجه کباب رو با گوجه کبابی، فلفل کبابی و پیاز سرو کنید.

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یه غذای فست فودی پرطرفداره که هم بچه‌ها و هم بزرگترها عاشقش هستن. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای داشتن یه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه، از آرد سوخاری درشت استفاده کنید. مرغ رو اول توی آرد سفید، بعد توی تخم‌مرغ زده شده و بعد توی آرد سوخاری بغلتونید. موقع سرخ کردن، دقت کنید که روغن داغ باشه و مرغ‌ها کاملاً توش غوطه‌ور باشن. برای اینکه مرغ‌ها خوب مغزپخت بشن، حرارت رو ملایم کنید. مرغ سوخاری رو با سیب‌زمینی سرخ‌کرده و سس سرو کنید. میتونید از ادویه‌های مختلف مثل پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز برای طعم‌دهی به آرد سوخاری استفاده کنید.

خورشت مرغ و آلو

خورشت مرغ و آلو یه غذای خوشمزه و ملسه که طعم دلچسبی داره. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای طعم بهتر، از آلوی خورشتی استفاده کنید و قبل از پخت، اونها رو خیس کنید. مرغ رو با پیاز و ادویه‌ها تفت بدید تا خوش‌رنگ بشه. بهتره از رب گوجه فرنگی هم برای رنگ و طعم بهتر خورشت استفاده کنید. اجازه بدید خورشت با حرارت ملایم خوب جا بیفته. موقع سرو، میتونید از کمی خلال بادوم و پسته برای تزیین استفاده کنید. این خورشت رو با برنج سرو کنید.

ته چین مرغ

ته چین مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه‌ست که معمولاً توی مهمونی‌ها و جشن‌ها سرو میشه. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای داشتن یه ته چین خوشرنگ و خوشمزه، از زعفران دم‌کرده فراوون استفاده کنید. مرغ رو با پیاز و ادویه‌ها بپزید و ریش‌ریش کنید. برنج رو آبکش کنید و با ماست، تخم‌مرغ و زعفران مخلوط کنید. کف قابلمه رو چرب کنید و یه لایه برنج، یه لایه مرغ و دوباره یه لایه برنج بریزید. اجازه بدید ته چین با حرارت ملایم بپزه و ته دیگ طلایی بشه. میتونید از زرشک و خلال پسته و بادوم برای تزیین ته چین استفاده کنید.

کوکو مرغ

کوکو مرغ یه غذای ساده و سریعه که برای یه شام سبک خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای طعم بهتر، از سیب‌زمینی پخته و رنده شده، هویج رنده شده و سبزی‌های معطر مثل جعفری و شوید استفاده کنید. مرغ پخته شده رو ریش‌ریش کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. تخم‌مرغ رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتونید کوکو رو هم توی تابه سرخ کنید و هم توی فر بپزید. کوکو مرغ رو با نون یا برنج سرو کنید. میتونید از پودر سیر و پودر پیاز هم برای طعم‌دهی به کوکو استفاده کنید.

سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانیه که معمولاً توی مهمونی‌ها و تولدها سرو میشه. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای طعم بهتر، از سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پخته شده و رنده شده، خیارشور خرد شده و نخود فرنگی استفاده کنید. مرغ پخته شده رو ریش‌ریش کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سس مایونز رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد الویه رو حداقل یک ساعت قبل از سرو توی یخچال بذارید تا خوب خنک بشه. میتونید از هویج رنده شده هم توی سالاد الویه استفاده کنید. برای تزیین سالاد الویه میتونید از خیارشور، گوجه فرنگی و زیتون استفاده کنید.

شنیسل مرغ

شنیسل مرغ یه غذای خوشمزه و آسونه که برای یه شام سریع خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای داشتن یه شنیسل ترد و خوشمزه، از سینه‌ی مرغ نازک استفاده کنید. سینه‌ی مرغ رو بین دو لایه پلاستیک بذارید و با گوشتکوب کمی بکوبید تا نازک بشه. مرغ رو اول توی آرد سفید، بعد توی تخم‌مرغ زده شده و بعد توی آرد سوخاری بغلتونید. موقع سرخ کردن، دقت کنید که روغن داغ باشه و شنیسل‌ها کاملاً توش غوطه‌ور باشن. شنیسل مرغ رو با سیب‌زمینی سرخ‌کرده و سس سرو کنید. میتونید از ادویه‌های مختلف مثل پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز برای طعم‌دهی به آرد سوخاری استفاده کنید.

خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ یه غذای ساده و خوشمزه‌ست که هم با نون و هم با برنج سرو میشه. توی نی نی سایت خیلی‌ها توصیه می‌کنند برای طعم بهتر، از قارچ‌های تازه و مرغوب استفاده کنید. مرغ رو با پیاز و ادویه‌ها تفت بدید تا خوش‌رنگ بشه. قارچ‌ها رو هم جداگانه تفت بدید تا آبشون کشیده بشه. مرغ و قارچ رو با هم مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید. اجازه بدید خوراک با حرارت ملایم خوب جا بیفته. میتونید از خامه هم برای طعم‌دهی بیشتر به خوراک استفاده کنید.

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها و دورهمی ها عالیه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای خوش طعم شدن مواد داخل شکم مرغ، از گردو، کشمش، سبزیجات معطر و زرشک استفاده کنید. مرغ رو با ادویه های مختلف مزه دار کنید و داخل شکمش رو با مواد پر کنید. برای اینکه مرغ شکلش رو حفظ کنه، پاهای مرغ رو با نخ ببندید. مرغ رو توی فر یا قابلمه بپزید تا کاملا مغزپخت بشه. میتونید از سس مخصوص برای براق شدن پوست مرغ استفاده کنید. مرغ شکم پر رو با سبزیجات پخته شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

کتلت مرغ

کتلت مرغ یه غذای ساده و خوشمزه است که برای پیک نیک و مسافرت هم خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی ها میگن برای اینکه کتلت وا نره، باید از سیب زمینی پخته شده و رنده شده استفاده کنید. مرغ پخته شده رو چرخ کنید و با سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ و ادویه ها مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدید و به شکل کتلت دربیارید. کتلت ها رو توی روغن سرخ کنید تا طلایی بشن. کتلت مرغ رو با نون یا برنج و سبزی خوردن سرو کنید. میتونید از پودر سوخاری هم برای ترد شدن کتلت ها استفاده کنید.

دلمه برگ مو با مرغ

دلمه برگ مو با مرغ یه غذای خوشمزه و متفاوت است که طعم بی نظیری داره. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه دلمه ها خوش طعم بشن، از گوشت مرغ چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و ادویه های مختلف استفاده کنید. برگ موها رو بجوشونید تا نرم بشن. مواد دلمه رو داخل برگ موها بپیچید. دلمه ها رو توی قابلمه بچینید و روشون آب و روغن بریزید. اجازه بدید دلمه ها با حرارت ملایم بپزن و آبشون کشیده بشه. دلمه برگ مو با مرغ رو با ماست سرو کنید. میتونید از سس مخصوص برای خوش طعم شدن دلمه ها استفاده کنید.

پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو و مرغ یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که به راحتی درست میشه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه سس آلفردو خوشمزه بشه، از خامه پرچرب، پنیر پارمزان و سیر استفاده کنید. پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی بپزید. مرغ رو خرد کنید و با سیر تفت بدید. خامه، پنیر پارمزان و ادویه ها رو به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ بشه. پاستا رو به سس اضافه کنید و مخلوط کنید. پاستا با سس آلفردو و مرغ رو با جعفری خرد شده تزیین کنید و سرو کنید. میتونید از قارچ هم توی این غذا استفاده کنید.

خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که اصالتش به شمال ایران برمی گرده. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه فسنجون خوشرنگ بشه، از رب انار و گردوی آسیاب شده مرغوب استفاده کنید. مرغ رو جداگانه بپزید و کنار بگذارید. گردوی آسیاب شده رو با آب و رب انار بپزید تا به روغن بیفته. مرغ پخته شده رو به فسنجون اضافه کنید و اجازه بدید خورشت جا بیفته. خورشت فسنجان با مرغ رو با برنج سرو کنید. میتونید از شکر هم برای ملس شدن طعم خورشت استفاده کنید.

کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ یه غذای سریع و آسونه که برای یه شام ساده خیلی مناسبه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه کباب تابه ای خوش طعم بشه، از پیاز رنده شده، سیر، فلفل دلمه ای و ادویه های مختلف استفاده کنید. مرغ چرخ کرده رو با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز بدید. مواد رو توی تابه پهن کنید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. کباب تابه ای مرغ رو با گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. میتونید از سیب زمینی سرخ کرده هم کنار کباب تابه ای استفاده کنید. بهتره از تابه نچسب برای پخت کباب تابه ای استفاده کنید.

خوراک لوبیا سبز با مرغ

خوراک لوبیا سبز با مرغ یه غذای سالم و خوشمزه است که هم با نون و هم با برنج سرو میشه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه خوراک لوبیا سبز خوش طعم بشه، از لوبیا سبز تازه، هویج، سیب زمینی، پیاز و رب گوجه فرنگی استفاده کنید. مرغ رو با پیاز تفت بدید. لوبیا سبز، هویج، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی رو به مرغ اضافه کنید و تفت بدید. آب به خوراک اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه. خوراک لوبیا سبز با مرغ رو با نون یا برنج سرو کنید. میتونید از ادویه های مختلف برای طعم دار کردن خوراک استفاده کنید. برای خوشرنگ شدن خوراک از کمی زردچوبه استفاده کنید.

سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ یه میان وعده خوشمزه و پرطرفداره که به راحتی درست میشه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه سمبوسه خوش طعم بشه، از مرغ پخته شده و ریش ریش شده، سیب زمینی پخته شده و نگینی خرد شده، پیاز داغ و ادویه های مختلف استفاده کنید. مرغ، سیب زمینی، پیاز داغ و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. از نان لواش یا خمیر سمبوسه برای پیچیدن سمبوسه ها استفاده کنید. سمبوسه ها رو توی روغن سرخ کنید تا طلایی بشن. سمبوسه مرغ رو با سس دلخواه سرو کنید. میتونید از جعفری خرد شده هم توی مواد سمبوسه استفاده کنید. برای تند شدن سمبوسه از فلفل قرمز استفاده کنید.

خورش بامیه با مرغ

خورش بامیه با مرغ یه غذای خوشمزه و مقویه که به راحتی درست میشه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه خورش بامیه لذیذ بشه، از بامیه های تازه و کوچک استفاده کنید و قبل از پخت کمی تفت بدید تا لزج نشوند. مرغ رو با پیاز و ادویه ها تفت بدید. بامیه ها رو به مرغ اضافه کنید و کمی تفت بدید. رب گوجه فرنگی و آب اضافه کنید و اجازه بدید خورش با حرارت ملایم بپزه. خورش بامیه با مرغ رو با برنج سرو کنید. برای طعم دار شدن خورش میتونید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید. برای جلوگیری از لزج شدن بامیه، میتونید کمی سرکه به خورش اضافه کنید.

خوراک زبان با مرغ

خوراک زبان با مرغ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها مناسبه. توی نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن برای اینکه زبان خوش طعم بشه، قبل از پخت توی آب و سرکه بخوابونید و بعد با پیاز و ادویه ها بپزید. زبان پخته شده رو پوست بکنید و خرد کنید. مرغ رو جداگانه بپزید و خرد کنید. زبان و مرغ رو با هم مخلوط کنید و با سس مخصوص سرو کنید. برای تهیه سس میتونید از قارچ، خامه، آبلیمو و ادویه های مختلف استفاده کنید. خوراک زبان با مرغ رو با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید. میتونید از نخود فرنگی و هویج پخته هم برای تزیین استفاده کنید.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. مرغ در آشپزی دنیایی از امکان هاست. یادم میاد اولین باری که خورش مرغ و آلو درست کردم، آلوها رو نجوشونده استفاده کردم و نتیجه اش خورش بی مزهای شد که حتی سگم بهش نگاه نکرد 😅. بعد فهمیدم آلوی خشک باید حتما قبل استفاده چند ساعت خیس بخوره تا نرم بشه و تلخی اش در بیاد.

    مورد دیگه درباره مرغ سوخاری: اگر از آرد سوخاری آماده استفاده میکنی، حواست باشه نمکش رو کنترل کنی. یه بار آرد سوخاری خریدم که نمکش از دریا شورتر بود و نهایتا مرغ ها غیر قابل خوردن شدن.

    اما برای ته چین مرغ: یه ترفند کوچولو اینه که برنج رو یه ذره بیشتر از معمول آبکش کنی تا ته چینش کرکی تر بشه. ولی نه انقدر که بشه فرنی!

    و در پایان، سالاد الویه… همیشه مرغ رو جداگانه بپز و با چنگال ریش ریش کن، نه با چرخ. بافتش با چنگال خیلی بهتر حفظ میشه.

    🦴🌶️🍗

  2. مرغ همیشه یه دنیای جدید از مزه هاست که میتونی با خلاقیت هر بار یه طعم متفاوت رو تجربه کنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا