نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: یک ماجرای خوشمزه از نی نی سایت!

سلام به همه دوستای گل توی نی نی سایت و همه کسانی که به آشپزی علاقه دارن! امروز می‌خوام براتون از بهترین غذایی که تا حالا پختم بگم. راستش این انتخاب خیلی سخته، چون من عاشق آشپزی‌ام و کلی غذای خوشمزه درست کردم، اما یه غذایی هست که همیشه برام یه حس خاصی داره و اونم…

…خورشت فسنجونه! بله، خورشت فسنجون با اون طعم بی‌نظیر و عطر دل‌انگیزش. این خورشت نه تنها خوشمزه است، بلکه برام پر از خاطره هم هست. یادمه اولین بار این غذا رو از مادربزرگم یاد گرفتم و هنوزم طعم فسنجون مادربزرگ یه چیز دیگه‌ست!

  • ✔️اولین بار که فسنجون پختم یه فاجعه تمام عیار بود! گردوها سوخت، مرغ‌ها خشک شدن و طعمش هم که اصلا قابل خوردن نبود!
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️بعد از اون کلی تو نی نی سایت دنبال دستور پخت فسنجون گشتم و کلی نکته یاد گرفتم.
  • ✔️یادمه یه کاربری نوشته بود برای اینکه فسنجون روغن بندازه باید گردوها رو قبل از آسیاب کردن یکم تفت بدیم.
  • ✔️یکی دیگه گفته بود برای اینکه خورشت ملس بشه یه قاشق رب انار و یه قاشق شکر اضافه کنیم.
  • ✔️یه کاربر دیگه هم گفته بود برای اینکه رنگ فسنجون تیره بشه باید گردوها رو با آب سرد آسیاب کنیم.
  • ✔️کلیپ‌های آموزشی آشپزی هم خیلی کمکم کرد.
  • ✔️کم کم با تمرین و تکرار تونستم یه فسنجون خوشمزه درست کنم که همه انگشتاشونو باهاش بخورن!
  • ✔️راز خوشمزگی فسنجون من، بهره‌گیری از گردوی مرغوب و تازه است.
  • ✔️یه نکته دیگه هم اینه که من همیشه از آب سرد برای پخت فسنجون استفاده می‌کنم.
  • ✔️و البته صبر و حوصله! فسنجون یه خورشت زمان بره و باید با حوصله پخته بشه تا جا بیفته.
  • ✔️من معمولا فسنجون رو با مرغ محلی درست می‌کنم، طعمش خیلی بهتر میشه.
  • ✔️برای تزئینش هم از گردوی خرد شده و دانه‌های انار استفاده می‌کنم.
  • ✔️یه بار به جای شکر از شیره انگور استفاده کردم، خیلی خوشمزه شد!
  • ✔️همیشه بعد از پخت فسنجون، یه پست توی نی نی سایت میذارم و عکسشو به اشتراک میذارم.
  • ✔️خوشحالم که این هنر آشپزی رو از مادربزرگم یاد گرفتم و تونستم به بهترین نحو انجامش بدم.

اینم از ماجرای فسنجون پختن من! امیدوارم که این تجربه براتون مفید بوده باشه.

شما هم از بهترین غذایی که پختید برامون بگید! منتظر خوندن نظراتتون هستم.

آشپزی با عشق، زندگی با طعم!




بهترین غذایی که پختم: سفر در دنیای طعم‌ها با الهام از نی نی سایت!


بهترین غذایی که پختم: سفر در دنیای طعم‌ها با الهام از نی نی سایت!

1. قرمه سبزی مامان پز با گوشت گوسفندی تازه

همه ما یک قرمه سبزی رویایی در ذهن داریم! قرمه سبزی من هم، با گوشت گوسفندی تازه و سبزی‌های معطر کوهی، طعم خاطره‌انگیزی داشت. راز خوشمزگی‌اش، تفت دادن گوشت با حرارت ملایم و زمان کافی برای جا افتادن بود. نکته نی نی سایتی: بعضی از دوستان در نی نی سایت پیشنهاد داده بودند که برای عطر بهتر، کمی شنبلیله خشک را هم تفت بدهم. این کار را کردم و واقعا نتیجه‌اش عالی شد!یه کم رب انار هم برای ملس شدنش اضافه کردم!همیشه موقع پختن قرمه سبزی کلی انرژی مثبت میفرستم توش، چون معتقدم انرژی هم رو طعم غذا تاثیر میذاره!با برنج زعفرونی و ته دیگ سیب زمینی سرو شد، جاتون خالی!تازه یه کوچولو روغن کرمانشاهی هم آخر سر بهش اضافه کردم!از همه مهم تر اینکه خانواده کلی تعریف کردن و این بهترین پاداش برای من بود!

2. پیتزای خانگی با خمیر جادویی

همیشه دوست داشتم پیتزایی بپزم که از پیتزاهای بیرون خوشمزه‌تر باشه. بالاخره با کمک دستور پخت خمیر جادویی که تو نی نی سایت پیدا کردم، به این آرزوم رسیدم!خمیرش خیلی خوب ور میومد و بعد از پخت خیلی ترد و خوشمزه بود!مواد روی پیتزا هم سلیقه ای چیدم: قارچ، فلفل دلمه ای، سوسیس، کالباس و کلی پنیر پیتزا!یه کم پودر آویشن هم روی پیتزا پاشیدم که عطرش کل خونه رو پر کرد. دمای فر رو هم دقیق طبق دستور تنظیم کردم تا پیتزا خوب بپزه و خمیرش خشک نشه. این پیتزا یه شام عالی و دورهمی خانوادگی رو رقم زد!دیگه هیچ وقت پیتزا بیرون نمیخرم!

3. لازانیای گوشت و قارچ با سس بشامل

لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه منه و همیشه سعی می کنم بهترین نوعش رو درست کنم. برای این لازانیا، از گوشت چرخ کرده با کیفیت و قارچ تازه استفاده کردم. سس بشامل رو هم خودم درست کردم و خیلی غلیظ و خوشمزه شد!ورق های لازانیا رو هم قبل از چیدن، توی آب جوش نرم کردم تا موقع پخت خشک نشن. بین لایه ها کلی پنیر پیتزا ریختم تا لازانیا حسابی کشدار بشه!تو نی نی سایت یه ایده جالب دیدم که یه کم پنیر پارمسان هم روی لازانیا بپاشم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!همه از خوردن این لازانیا لذت بردن و کلی تعریف کردن!ته دیگ لازانیا هم خیلی خوشمزه میشه، حتما امتحان کنید!

4. سوپ جو پرک با مرغ و سبزیجات

تو روزهای سرد زمستون، یه کاسه سوپ جو داغ خیلی میچسبه! سوپ جو من، با مرغ ریش ریش شده، جو پرک، هویج، جعفری و گشنیز درست شده بود. راز خوشمزگی این سوپ، آب مرغ غلیظ و بهره‌گیری از سبزیجات تازه بود. تو نی نی سایت یه پیشنهاد خوندم که برای لعاب دار شدن سوپ، یه قاشق غذاخوری آرد رو توی کمی آب سرد حل کنم و به سوپ اضافه کنم. این کار رو کردم و واقعا تاثیر داشت!کمی آبلیمو هم موقع سرو به سوپ اضافه کردم که طعمش رو بهتر کرد. این سوپ یه غذای کامل و مقوی برای همه اعضای خانواده بود. برای تزیین از جعفری خرد شده استفاده کردم!بعد از یه روز کاری خسته کننده، خوردن این سوپ خیلی آرامش بخش بود!

5. کباب کوبیده خانگی با طعم رستورانی

کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه همه ایرانی هاست. من هم سعی کردم با رعایت نکات مهم، کباب کوبیده ای درست کنم که طعمش مثل کباب های رستوران باشه. برای این کار، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کردم. پیاز رو هم خیلی خوب رنده کردم و آبش رو گرفتم تا کباب ها روی سیخ نریزن. زعفران دم کرده هم به کباب ها اضافه کردم تا عطر و طعمش بهتر بشه. بعد از اینکه کباب ها رو سیخ زدم، یه کم توی یخچال گذاشتم تا خودشون رو بگیرن. تو نی نی سایت یه نکته یاد گرفته بودم که برای اینکه کباب ها آبدار بشن، یه کوچولو دنبه چرخ کرده هم به گوشت اضافه کنم. این کار رو کردم و کباب ها خیلی نرم و آبدار شدن!این کباب کوبیده رو با برنج زعفرونی و گوجه کبابی سرو کردم و همه کلی لذت بردن!

6. فسنجان با مرغ و گردو

فسنجان یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانیه که طعمش خیلی دلچسبه. فسنجان من، با مرغ، گردوی آسیاب شده، رب انار و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این فسنجان، تفت دادن گردو با حرارت ملایم و زمان کافی برای جا افتادن بود. رب انار رو هم کم کم اضافه کردم تا طعمش متعادل بشه. یه کم شکر هم برای ملس شدن فسنجان اضافه کردم. تو نی نی سایت خونده بودم که برای خوشرنگ شدن فسنجان، یه کوچولو رب گوجه فرنگی هم اضافه کنم. این کار رو کردم و رنگش خیلی خوب شد!این فسنجان رو با برنج کته سرو کردم و همه از خوردنش لذت بردن. همیشه فسنجان رو تو قابلمه مسی میپزم، به نظرم طعمش خیلی بهتر میشه!

7. آش رشته با کشک و نعناع داغ

آش رشته یکی از آش های پرطرفدار ایرانیه که تو مناسبت های مختلف پخته میشه. آش رشته من، با رشته آش، حبوبات، سبزی آش، کشک و نعناع داغ درست شده بود. راز خوشمزگی این آش، بهره‌گیری از سبزی آش تازه و کشک باکیفیت بود. حبوبات رو هم از قبل خیس کردم تا خوب پخته بشن. نعناع داغ رو هم با روغن حیوانی درست کردم تا عطرش بیشتر بشه. تو نی نی سایت یه ایده جالب دیدم که برای خوشمزه تر شدن آش، یه کم پیاز داغ هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و واقعا تاثیر داشت!این آش رشته یه شام سبک و خوشمزه برای همه اعضای خانواده بود. توی آش رشته یکم کدو حلوایی هم رنده میکنم خیلی خوشمزه میشه!

8. ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانیه که طرفدارهای زیادی داره. ته چین من، با مرغ پخته شده، برنج، زعفران، تخم مرغ و ماست چکیده درست شده بود. راز خوشمزگی این ته چین، بهره‌گیری از زعفران دم کرده غلیظ و ماست چکیده باکیفیت بود. مرغ رو هم با پیاز و ادویه های معطر پخته بودم. برنج رو هم قبل از پختن خیس کردم تا خوب قد بکشه. تو نی نی سایت خونده بودم که برای اینکه ته چین خوشرنگ تر بشه، یه کوچولو زردچوبه هم به موادش اضافه کنم. این کار رو کردم و رنگش خیلی خوب شد!این ته چین رو توی فر پختم تا همه جاش یکدست طلایی بشه. روی ته چین رو با زرشک و خلال پسته تزیین کردم و خیلی شیک شد!

9. دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیه که تو فصل بهار بیشتر پخته میشه. دلمه من، با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی دلمه، پیاز داغ و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این دلمه، بهره‌گیری از برگ موهای تازه و سبزی دلمه معطر بود. برنج رو هم قبل از پختن خیس کردم تا خوب پخته بشه. برای طعم ملس دلمه، یه کم شکر و آبلیمو هم بهش اضافه کردم. تو نی نی سایت یه نکته یاد گرفته بودم که برای اینکه دلمه ها وا نرن، یه دیس سنگین روی دلمه ها بذارم و بعد بپزم. این کار رو کردم و دلمه ها خیلی خوب شکل خودشون رو حفظ کردن!این دلمه رو با ماست و خیار سرو کردم و همه کلی لذت بردن. دلمه رو تو قابلمه نچسب پختم که ته نگیره!

10. میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای شمالی خوشمزه و ساده است. میرزا قاسمی من، با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این میرزا قاسمی، کبابی کردن بادمجان ها روی ذغال و بهره‌گیری از سیر فراوون بود. پوست بادمجان ها رو هم خوب گرفتم تا طعم تلخی نداشته باشن. تخم مرغ ها رو هم خوب هم زدم و به میرزا قاسمی اضافه کردم. تو نی نی سایت خونده بودم که برای خوشمزه تر شدن میرزا قاسمی، یه کوچولو رب گوجه فرنگی هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و رنگش خیلی خوب شد!این میرزا قاسمی رو با نون بربری تازه سرو کردم و یه شام ساده و خوشمزه داشتیم. یه کم روغن زیتون هم آخر سر بهش اضافه کردم خیلی خوشمزه تر شد!

11. عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش

عدس پلو یکی از غذاهای سنتی و مقوی ایرانیه که خیلی راحت و سریع آماده میشه. عدس پلو من، با عدس، برنج، گوشت چرخ کرده، کشمش، پیاز داغ و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این عدس پلو، بهره‌گیری از عدس باکیفیت و کشمش پلویی شیرین بود. گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز داغ و ادویه تفت دادم. کشمش رو هم جداگانه تفت دادم تا نرم بشه. تو نی نی سایت یه ایده جالب دیدم که برای خوشمزه تر شدن عدس پلو، یه کم دارچین هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!این عدس پلو رو با سالاد شیرازی سرو کردم و یه ناهار کامل و مقوی داشتیم. یه کم زعفران هم به برنج اضافه کردم خیلی خوش عطر شد!

12. استانبولی پلو با مرغ

استانبولی پلو یکی از غذاهای راحت و خوشمزه ایرانیه که با مواد اولیه ساده درست میشه. استانبولی پلو من، با برنج، مرغ، سیب زمینی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این استانبولی پلو، بهره‌گیری از مرغ باکیفیت و رب گوجه فرنگی خوشرنگ بود. مرغ رو هم با پیاز و ادویه تفت دادم. سیب زمینی ها رو هم به صورت نگینی خرد کردم و به مرغ اضافه کردم. تو نی نی سایت خونده بودم که برای خوشمزه تر شدن استانبولی پلو، یه کم فلفل دلمه ای هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!این استانبولی پلو رو با ترشی سرو کردم و یه شام ساده و خوشمزه داشتیم. برای اینکه استانبولی پلو خوب دم بکشه یه دم کنی روش گذاشتم!

13. کتلت گوشت

کتلت گوشت یکی از غذاهای نوستالژیک و پرطرفدار ایرانیه که همه دوستش دارن. کتلت من، با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این کتلت، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله و سیب زمینی آبپز رنده شده بود. پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم تا کتلت ها وا نرن. به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کردم که خیلی خوشمزه تر شد. تو نی نی سایت یه نکته یاد گرفته بودم که برای اینکه کتلت ها نرم بشن، یه کم شیر به موادش اضافه کنم. این کار رو کردم و کتلت ها خیلی نرم و خوشمزه شدن!این کتلت ها رو با نون باگت، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کردم و یه ساندویچ خوشمزه درست کردیم. کتلت ها رو با شعله کم سرخ کردم که خوب بپزن!

14. کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و سریع ایرانیه که برای یه شام سبک خیلی مناسبه. کوکو سیب زمینی من، با سیب زمینی آبپز رنده شده، تخم مرغ، پیاز داغ، سبزی کوکو و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این کوکو سیب زمینی، بهره‌گیری از سیب زمینی آبپز رنده شده و سبزی کوکو تازه بود. پیاز داغ رو هم حسابی سرخ کردم تا طلایی بشه. یه کم آرد هم به مواد کوکو اضافه کردم تا منسجم تر بشه. تو نی نی سایت خونده بودم که برای خوشمزه تر شدن کوکو، یه کم زعفران هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!این کوکو سیب زمینی رو با ماست و خیار سرو کردم و یه شام سبک و خوشمزه داشتیم. برای اینکه کوکوها خوب سرخ بشن از تابه نچسب استفاده کردم!

15. خورشت بامیه

خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانیه که بعضی ها عاشقش هستن و بعضی ها نه! خورشت بامیه من، با گوشت خورشتی، بامیه، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و ادویه های مخصوص درست شده بود. راز خوشمزگی این خورشت بامیه، بهره‌گیری از بامیه های تازه و گوشت خورشتی باکیفیت بود. بامیه ها رو هم جداگانه تفت دادم تا لیز نشن. آبلیمو رو هم آخر پخت اضافه کردم تا طعمش حفظ بشه. تو نی نی سایت یه ایده جالب دیدم که برای خوشمزه تر شدن خورشت، یه کم پودر لیمو عمانی هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!این خورشت بامیه رو با برنج سرو کردم و اونایی که دوست داشتن کلی خوردن!خورشت بامیه رو با شعله ملایم میپزم که بامیه ها له نشن!

16. شیر برنج زعفرانی

شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانیه که خیلی راحت و سریع آماده میشه. شیر برنج من، با برنج، شیر، شکر، گلاب و زعفران درست شده بود. راز خوشمزگی این شیر برنج، بهره‌گیری از شیر پرچرب و برنج نیم دانه بود. گلاب رو هم آخر پخت اضافه کردم تا عطرش حفظ بشه. زعفران رو هم از قبل دم کردم و به شیر برنج اضافه کردم تا رنگش خوشگل بشه. تو نی نی سایت خونده بودم که برای خوشمزه تر شدن شیر برنج، یه کم هل هم بهش اضافه کنم. این کار رو کردم و طعمش خیلی بهتر شد!این شیر برنج رو بعد از اینکه خنک شد، با دارچین تزیین کردم و یه دسر خوشمزه داشتیم. روی شیر برنج رو با پسته تزیین کردم خیلی شیک شد!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا